Urban Gym Almere

Schaf hier uw producten online aan.
HIT-it!
Personal Training
Athletic Body Challenge
Doelgroepen
Urban Fit - open gym-
Voedingsprogramma
Online coaching

HIT-it! Pre sales deal - 3 workouts

3 workouts voor de laagste prijs. Geen abonnement! HIT-it is een high intensity workout waarbij kracht en cardio wordt gecombineerd. De beleving van deze workout word je gegeven door de spannende en trendy omgeving en muziek. Tijdens HIT-it LIVE! is er een dj. HIT-it is een beleving en mag je niet missen!

24.00

View

HIT-it! - 5 workouts -

HIT-it is een high intensity workout waarbij kracht en cardio wordt gecombineerd. De beleving van deze workout word je gegeven door de spannende en trendy omgeving en muziek. Tijdens HIT-it LIVE! is er een dj. HIT-it is een beleving en mag je niet missen!

62.50

View

HIT-it goes LIVE!

HIT-it goes live! Spectaculaire opening van de allernieuwste black box in Almere! Een nieuwe vorm van trainen wacht je op. Onze live DJ JOEY neemt je mee in de flow van de muziek om keihard te gaan tijdens deze HIGH INTENSITY WORKOUT. Er zijn slechts 16 plekken beschikbaar. De plaatsen voor deelname zijn uitsluitend via de website te bemachtigen. Koop hier je ticket!

15.00

View

HIT-it! - 10 workouts -

HIT-it! is een high intensity workout waarbij kracht en cardio wordt gecombineerd. De beleving van deze workout word je gegeven door de spannende en trendy omgeving en muziek. Tijdens HIT-it LIVE! is er een dj. HIT-it is een beleving en mag je niet missen!

99.00

View

HIT-it! - 20 workouts -

HIT-it is een high intensity workout waarbij kracht en cardio wordt gecombineerd. De beleving van deze workout word je gegeven door de spannende en trendy omgeving en muziek. Tijdens HIT-it LIVE! is er een dj. HIT-it is een beleving en mag je niet missen! Beste koop

159.00

View

Personal training - per trainingssessie

Een op een trainen met je personal trainer. Naast deze trainingsmomenten mag er onbeperkt gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van Urban Gym Almere. Let op: prijs is gebaseerd op 1 trainingssessie per week op abonnementsbasis van 12 weken. Abonnement gebaseerd op meerdere trainingssessies per week is mogelijk. Prijs vermenigvuldigt het aantal trainingssessies per week. 119 bij 2 trainingssessies per week. 178,50 euro bus 3 trainingssessies per week. Facturatie is per 4 weken en minimaal 12 weken bij de eerste afname. Hierna per 4 weken opzegbaar. Losse trainingssessie is 62,50 + 7,50 administratiekosten.

59.50

View

Athletic Body Challenge - leefstijlprogramma

Het meest innovatieve en succesvolle leefstijlinterventieprogramma waarmee je een gezonder leven tegemoet gaat. We helpen je op weg naar een duurzaam en gezond bestaan! De trainingen worden gegeven door een gecertificeerd team personal trainers. Je traint in een besloten groep van maximaal 6 sporters. De training bestaat uit KRACHT- en CARDIOtraining. Je traint 2 x per week met je personal trainer en hebt de mogelijkheid om onbeperkt te trainen binnen de "open gym" momenten. Bijgeleverd is een sportschema. Na je training serveren we een kop koffie of thee. Wekelijks ontvang je een persoonlijk voedingsplan en wordt je progressie gelogd. Tevens krijg je voedingstrips en -trics aangeleverd. We bieden tevens een techniektraining en persoonlijke mentaal coachingsmomenten De genoemde prijs is per week. Het programma duurt minimaal 12 weken en is hierna per 4 weken verlengbaar en tevens opzegbaar. Dit programma wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars.

27.50

View

Athletic Body Challenge Strength

Een compleet trainingsprogramma om spiermassa en kracht op te bouwen. De trainingen worden gegeven door een gecertificeerd team personal trainers. Je traint in een besloten groep van maximaal 4 sporters. De training bestaat KRACHTtraining. Je traint 2 x per week met je personal trainer op basis van een krahcttrainingsschema gerecht op hypertrofie. Tevens bieden we je de mogelijkheid om ONBEPERKT en kosteloos te trainen binnen de "open gym" momenten. Bijgeleverd is een sportschema. Na je training serveren we een kop koffie of thee. Wekelijks ontvang je een persoonlijk voedingsplan en wordt je progressie gelogd. Tevens krijg je voedingstrips en -trics aangeleverd. De genoemde prijs is per week/2 trainingen

39.50

View

Senior fitness - 1 x per week trainen

In een groep van maximaal 8 personen heb je een wisselende training waarbij de personal trainer jou begeleidt op het vlak van balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Na afloop staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar in onze lounge area. De genoemde prijs is per 4 weken. Je sluit een overeenkomst van 3 maanden af. Na deze tijd is je overeenkomst per maand opzegbaar.

22.50

View

Kids fitness - 1 x per week trainen

Educatieve lessen waarin de kinderen leren om functioneel te bewegen. De trainingen zijn onder begeleiding van een bewegingsdocent. de genoemde prijs is per 4 weken. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

22.50

View

Urban Fit - credit card -

Met een Urban Fit credit ben je welkom in de gym om vrij te komen trainen. Aan de hand van een persoonlijk sportprogramma ga je zelfstandig aan de slag. Je levert pas een credit in als je je inschrijft voor een gymmoment in het rooster. Betaal per credit card van 10 credits. Deze is 12 weken geldig.

67.50

View

Afslanken met een voedingsplan

Je gaat 12 weken aan de slag met een persoonlijk voedingsplan met dagelijks nieuwe en wisselende recepten. Wekelijks heb je een coachings- en weekmoment met jouw personal trainer. Prijs is per credit, gebaseerd op een persoonlijk coach moment en wekelijks voedingsplan

15.00

View

3 maanden (p.mnd.)

- 2 weken GRATIS - Gegarandeerd resultaat! Introductieweek met dagelijkse online coaching - Na de introductieweek wekelijkse coaching - Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van je personal coach - Iedere twee weken een nieuw sportschema dat bij jouw doelstelling past - Persoonlijke trainingsapp - Uitleg oefeningen aan de hand van een video - Persoonlijk voedingsplan in jouw digitale omgeving Voortgangsregistratie van jouw vorderingen - Community binnen jouw Urban omgeving - Voedings- sport- en ontspanningstips - Geen resultaat binnen twee weken na je start: geld terug!

39.50

View

6 maanden (p.mnd.)

- 1 maand GRATIS - Gegarandeerd resultaat! Introductieweek met dagelijkse online coaching - Na de introductieweek wekelijkse coaching - Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van je personal coach - Iedere twee weken een nieuw sportschema dat bij jouw doelstelling past - Persoonlijke trainingsapp - Uitleg oefeningen aan de hand van een video - Persoonlijk voedingsplan in jouw digitale omgeving Voortgangsregistratie van jouw vorderingen - Community binnen jouw Urban omgeving - Voedings- sport- en ontspanningstips - Geen resultaat binnen twee weken na je start: geld terug!

37.50

View

12 maanden (p.mnd.)

- 2 maanden GRATIS - Gegarandeerd resultaat! Introductieweek met dagelijkse online coaching - Na de introductieweek wekelijkse coaching - Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van je personal coach - Iedere twee weken een nieuw sportschema dat bij jouw doelstelling past - Persoonlijke trainingsapp - Uitleg oefeningen aan de hand van een video - Persoonlijk voedingsplan in jouw digitale omgeving Voortgangsregistratie van jouw vorderingen - Community binnen jouw Urban omgeving - Voedings- sport- en ontspanningstips - Geen resultaat binnen twee weken na je start: geld terug!

32.50

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......